• Announcements

  • rfksna

   Regulament playeri

   Regulament Playeri: Este interzis orice tip de cheat/hack/anti-recoil.
   Este interzis retry dupa gag.
   Este interzisa reclama altor servere sau site-uri.
   Pastrati un limbaj decent si civilizat pe server. Nu este nimeni obligat sa asculte smecheria voastra.
   Orice jucator care se considera nedreptatit poate prezenta dovezi (concrete, gen print-screen, copy-paste din consola, etc.) la sectiunea unban sau reclamatii.
   Nu incercati sa influentati adminii. Apelati la admini doar daca este cazul.
   Daca aveti suspiciuni de cod asupra unui jucator anuntati prin say_team @ + numele Playerului pe care-l banuiti.
  • rfksna

   Regulament admini

   Regulament Admini: Respectati playerii!!!
   Este interzis abuzul. Aici ma refer la sa "superi" un player prin orice metoda de care dispui in functie de grad. Exceptie e cand faci caterinca de un tovaras..
   Harta se schimba odata la minim 20 minute, de recomandat ~30 minute. In cazuri extreme se poate face o exceptie!
   Daca sunteti injurat de un player, purtati un comportament civilizat cu frustratu. Gag 1 minut. Daca dupa 2 minute injura din nou dati iar gag. Daca devine incontrolabil ban dal in cacat.
   Pentru aim/wall nesimtit se da ban cateva zile. Pentru banuiala de wall se fac poze iar pentru banuiala de aim se face demo. Nu e obligatoriu da, dar daca vine ala si face reclamatie pe forum e nasol..
   Pentru reclama se da gag pe 3 minute + atentionare (uni sunt bind-uiti in 3 minute pot sa rezolve problema). Daca insista kick.. daca iar.. tine de voi
   Pentru inactivitate se da remove. Nu zic cate zile.. e de bun simt. Mi se pare normal sa lipsesti cateva zile cand ai treaba.
   Incercati sa vizitati forumul odata la 1-2 zile, asa ne putem intelege mai usor si suntem toti la curent cu ce se intampla pe server.
   Nu recomand sa dati adminul la prieteni, iar daca o faceti o faceti pe riscul vostru.
   Nu cereti marire.. e urat rau. Nu ne place nici noua sa zicem "nu", nici voua sa auziti "nu". Marirea vine singura.. va asigur.
   Nu se dau banuri pe clase de ip.
   Despre ce nu e scris faceti cum considerati ca e mai bine pentru server.
  • quead

   Regulament Forum

   - Inainte de a deschide un topic (subiect) nou, utilizati functia Search pentru a vedea daca problema voastra a mai fost discutata inainte. Incercati sa postati in categoriile potrivite problemei voastre. - Este interzisa folosirea cuvintelor sau a imaginilor jignitoare/rasiale/pornografice in posturi, avatare, semnaturi, pe profilul vostru sau in orice alta parte. De asemenea, nu acceptam ca membrii sa foloseasca un limbaj lipsit de corectitudine, punctuaţie si coerenta. Mesajele ce vor fi greu de inteles vor fi sterse, iar autorul postului/topicului respectiv va fi sanctionat. - Discutiile legate de piraterie sunt interzise. Nu postati CD-Key-uri, crack-uri, site-uri legate de warez sau orice alt lucru ce implica pirateria, de asemenea nici upload-ul/download-ul de fisere .exe nu este permis. - Posturile off-topic (ce nu au legatura cu subiectul discutat), posturile aiurea, posturile pentru +1, topicurile fara rost, double/triple posturile (funcţia EDIT este activata si nu are limita de timp, deci folositi-o cu incredere) vor aduce o sanctiune. - Titlul unui topic trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. De asemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul Help, Ajutor, Uitati-va aici. - SPAM-ul (postarea de cuvinte monosilabice, postarea in mai multe topicuri la intervale foarte mici de timp avand aceeasi parere ca si a celor ce au postat înainte) si BUMP-ul (dezgroparea topicurilor inactive mai vechi de o luna) sunt strict interzise, nu se face absolut nicio exceptie. - Reclama nu este tolerata. Postarea de link-uri catre comunitati, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea contului. - Toate mesajele trimise prin functia PM (private message) sunt inregistrate. In cazul in care un membru reclama un PM primit, un administrator va verifica log-urile. Orice membru gasit facand reclama altor site-uri sau sa abuzeze verbal de membri sau sa ameninte alti membri, va fi suspendat. - Este interzis sa va acordati sau sa cadeti la comun acord cu unul dintre membrii pentru acordarea like-urilor, acest sistem este adaugat pentru a fi util, nu pentru a abuza de el - Orice referinta la membrii staffului sau la numele comunitatii care au scopul de a pune in lumina proasta va fi sanctionata.

ZoDiAc

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ZoDiAc last won the day on May 26 2015

ZoDiAc had the most liked content!

About ZoDiAc

 • Rank
  Silver II
 • Birthday

Recent Profile Visitors

889 profile views
 1. Deuce se cunoaste ca ai 14 ani pe linga ca te plingi mai esti si pe din afara cu sv erau codati pe sv si u nici macare nu ai observat dar ma rog nu ma intereseaza .. da am schibat fara sa dau vot dar ce rost de vot poti da daca nu ai mape de unde alege ?? dar in fine faceti cum vreti si ”” parerea mea e sa luati masuri cu adminul Deuce nu stie ce e ala codat pe sv !! .. va urez o zi bune ..
 2. Cerere admin

  eu nu vad nici un rezultat la ore cu numele tau https://www.gametracker.com/server_info/89.45.249.32:27015/top_players/?query=JustMe+ asa ca ai contra de la mine
 3. Cerere admin

  sa zicem pro fi activ sv+forumu
 4. team data gag pentru ca ai fot nesimtit si zi mersi ca nu team dat ban permanet si daca as fi in locul tau as tece din gura si nas veni cu reclamati .. la uramatoare abatere de la mine ai ban .
 5. Cerere admin

  varsta e prea mica ! contra!
 6. mai intai trebuie sa vedem de la cine ai luat si ce motiv cu toate ca este degeaba dar trebuie sa stim
 7. propunere

  Il vrem inapoi pe Cl!ck! ”daca eu am ramas pe sv intoarcete si tu ”
 8. other

  nu stiu ce sa zic a trecut ceva timp de cind este sv gol pe zi daca intra 8 9 playeri si din ei sunt 5 6 buti bagati de sv chiari nu stiu ce sa zic o sa mai raman o saptamina sa vad ce se intipla :( :*
 9. other

  nu sunt ca alti sa stau pe 2 sv asa ca am decis sa ma retrag am vazut ca nu mai sunt player pe sv si nici nu mai suport sa joc pe fy_snow tot am sperat ca se va remedia ceva dar degeaba asa ca va zic bafta la toti poate ne mai vedem pe sv la un joc :* :* :* :*
 10. daca aveai pentru 5 m nici nu era nevoie de aceasta cerere nu crez dra marog copi de 13. 12 ani am mai vazut ........
 11. Cerere admin

  ai PRO si de la mine dar o singura rugaminte am sa fi activ pe sv+forumu :)
 12. Cerere admin

  sunt cam putine ore nu stiu ce sa zic mai astept raspunsuri ..
 13. propunere

  PRO %1000 MAM SATURAT DE CEI CU AWP DUPA HARTILE MICI
 14. Kneeve daca nu are steam asta nu in seamna ca toti au cod ,,,, si ””AsasIni Verde”” poate data vitoare poate avem si niste dovezi da :)
 15. Cerere admin

  pro sa fi activ pe sv+forumu :)